Aktuellt

2015.09.28
Ny workshop! Neurokommunikation - kommunikation baserat på hjärnans mekanismer. 30 nov - 1 dec.


En omvälvande workshop med stjärnforskaren Erik Modig, doktor vid Handelshögskolan i Stockholm, som tar avstamp i hur hjärnans kraftverk fungerar och påverkar människors förmåga att ta till sig ny information.

-Hur skapar du internkommunikation som motiverar i förändring?
-Förstå hjärnans mekanismer och lär dig skapa budskap som når fram!
-Skapa synergier mellan interna värderingar, varumärke och sälj.
-Bli en skicklig kommunikatör och gör skillnad i ditt ledarskap!


Har du någon gång upplevt att medarbetare inte drar åt samma håll och att ledningens budskap inte verkar få genomslag? Varför är det svårt att driva igenom förändringar? Och varför gör inte folk det de sagt eller tänkt att de ska göra? Oavsett vad som ska uppnås är kommunikation nyckeln till hur bra det blir.

Genom förståelse för grunderna i kommunikation skapar vi förutsättningar att kunna nå fram med det vi vill säga, vårt budskap. Låt hjärnan guida dig till en tydligare och bättre kommunikation – en kommunikation som baserar sig på förståelsen för hur vi fattar beslut, vilka mönster och tolkningar vi ofta tar till, och hur vi kan påverka oss själva och andra.
Med utgångpunkt i modern hjärnforskning förklarar Erik Modig förutsättningarna för framgångsrik informationsöverföring, oavsett om du vill kommunicera internt eller externt, och sätter agendan för en kommunikation i världsklass.

Läs mer